Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2023 10:56
Кількість переглядів: 47

Фото без описуГідність і Свобода - так звучить наша, українська національна ідея. Це справжні демократичні цінності, за які виходили на протести громадяни під час Революції на граніті, Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності у листопаді 2013 року і які ми виборюємо у сьогоднішній повномасштабній війні.

Цьогоріч Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії нашої країни й усього світу.

Під час цих доленосних подій українці довели свою відданість демократичному шляху розвитку, стали на захист прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та нагадали світові справжній сенс демократичних цінностей. 

Революція Гідності та Свободи стала першою перемогою у боротьбі з російською диктатурою. Сьогодні ж, ця боротьба триває і вона об'єднала навколо України усі цивілізовані держави.

В цей день висловлюємо щиру вдячність та віддаємо шану усім тим, хто завдяки своїй мужності і патріотизму змогли відстояти найдорожче - Гідність і Свободу українців тоді, і тим, хто продовжує це робити сьогодні.

Ціна нашої свободи - висока, тож пам’ятаймо про це.

Наша зброя – заряджена нашою гідністю і жагою свободи.

Слава Україні! Слава її мужнім героям!

#Бути_гідним

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора