Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте відкриття обласного (ІІ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 07.06.2019 17:42
Кількість переглядів: 792

Фото без опису  З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості, відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації, 03 червня 2019 року в смт. Лазурне на території місцевої загальноосвітньої школи, відбулось відкриття  обласного (ІІ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура - 2019: Чорноморська Січ». Учасниками ІІ туру змагань стали 36 команд зі всіх районів Херсонщини, де близько 400 учасників боротимуться за звання кращого у різних конкурсах.

Привітали учасників змагань заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь, директор Департаменту освіти, науки та молоді Євген Криницький, керівник Херсонського обласного військового комісаріату Ігор Буднік, голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик та голова Лазурненської селищної ради Сергій Бєлік.

У своєму слові очільник району наголосив на важливості проведення таких масових заходів для формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності та любові до Батьківщини та зазначив, що втілюється в життя споконвічне бажання – аби наша молодь, виховуючись в дусі патріотизму, ставала фундаментом духовно й фізично сильної нації. Голова райдержадміністрації побажав усім учасникам стійкості духу, удачі на життєвій та спортивній ниві та мирного неба над головою та подякував, що організатори гри обрали для її проведення саме Скадовський район.

В урочистій частині виступив дитячий танцювальний колектив «Ритми» (КЗ «Лазурненський СБК», керівник Юрій Калінічев) та дитячий вокальний ансамбль «Райдуга» (Красненський СБК, Любов Говорущенко).

Обласний (ІІ) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») триватиме до 09 червня 2019 року, а переможці представлятимуть Херсонську область у фінальних змаганнях в Дніпропетровській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора