Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі урочисто відзначили День підприємця!

Дата: 03.09.2018 17:21
Кількість переглядів: 1281

Фото без опису   Фото без опису                              Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

У понеділок, 3 вересня 2018 року у виставковій залі районного будинку культури ім..Шевченка пройшли урочисті заходи з нагоди святкування Дня підприємця. Захід зібрав ділових та підприємливих людей нашого району, керівників підприємств, установ та організацій, представників структурних підрозділів райдержадміністрації. Привітати підприємців району з професійним святом завітав перший заступник голови  районної державної адміністрації Сергій Павленко.

«В Україні підприємницька діяльність є шанованою, але в той же час і нелегкою. У наш час професію підприємця обирають сильні, ініціативні і енергійні люди, які здатні взяти на себе відповідальність за ведення власного бізнесу»,- підкреслив Сергій Павленко. Перший заступник голови райдержадміністрації подякував підприємцям за активність та щоденну працю, запевнив представників бізнесу у незмінній всебічній підтримці та сприянні і побажав нових продуктивних ідей, їх реалізації, процвітання на благо громад району.

Кращі з кращих підприємців були нагороджені Подяками голови районної державної адміністрації, а працівники відділу культури райдержадміністрації разом з  аматорами доповнили святковий настрій своїми прекрасними виступами.

Тож нехай супроводжують наших підприємців вагомі здобутки у їх плідній діяльності на благо рідного краю та своїх земляків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора