Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жінок Героїв Скадовщини привітали зі святом весни

Дата: 05.03.2019 17:18
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису   Фото без опису                     Нелегкі часи спіткали нашу країну. На передовій, за її свободу, на Сході України борються молоді українці. Жахлива війна забрала життя 6 найкращих синів Скадовщини. Напередодні жіночого свята очільники влади району 05 березня 2019 року привітали вдома матерів та дружин цих воїнів.

До представниць прекрасної статі звернулися голова районної державної адміністрації – Віктор Турик та його заступник - Михайло Бословяк. На адресу жінок пролунало багато теплих слів і щирих побажань. Вітальні листівки, квіти, подарунки та запрошення до Херсонського обласного академічного музико-драматичного театру ім. М.Куліша отримали: мати Віталія Бєлікова – Тетяна Юріївна Кириленко зі Скадовська, мати Андрія Беленець – Людмила Василівна Кулікова з смт Лазурне, мати та дружина Сергія Гливого – Галина Семенівна та Наталія Іванівна з с. Новомиколаївка, мати Анатолія Олійника – Алла Петрівна з с. Антонівка, мати Едуарда Сенченко – Світлана Тихонівна Гончар з с. Красне, мати та дружина Валерія Якущенко – Валентина Іванівна Березенець та Ірина Григорівна Якущенко з с. Новомиколаївка, мати та дружина безвісті зниклого Руслана Голіка – Тетяна Григорівна та Інна Василівна з с. Благодатне.

Голова районної державної адміністрації висловив їм свої співчуття через втрату найдорожчих синів та чоловіків, які віддали своє життя за Україну. Подякував дружинам за їхню самовідданість, а матерям – за неоціненний внесок у виховання гідних синів – захисників Вітчизни. "Ніщо не зможе загасити біль втрати. Але з боку державної влади та районної державної адміністрації родинам Героїв і в подальшому надаватиметься всебічна підтримка", – запевнив Віктор Турик.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора