Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанування заслужених людей району

Дата: 22.08.2018 17:15
Кількість переглядів: 1341

Фото без опису   Фото без опису                           24 серпня 2018 року народ України відзначатиме найважливіше свято нашої Держави - День Незалежності. Саме Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Турбота про людей похилого віку, видатних людей, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю – конституційний обов’язок нашої Держави. Вже стало доброю традицією, що голова районної державної адміністрації разом із керівництвом районної ради  напередодні державних свят відвідує вдома тих, хто пройшов нелегкі життєві і воєнні дороги та своєю багаторічною працею створював нашу країну.

            Напередодні національного свята, 22 серпня поточного року голова районної державної адміністрації Віктор Ананійович Турик привітав видатних людей району вдома. В ході зустрічей він опікувався проблемами, які хвилюють цих почесних громадян.

Цікавою була зустріч з Васильєвим Володимиром Григоровичем, який має 47 років  трудового стажу. Працював у Скадовському вузлі зв’язку кабельщиком, електромеханіком. За високий професіоналізм, дострокове виконання планів та особистих зобов’язань, високопродуктивну працю нагороджений у 1981 році орденом Трудової Слави ІІІ ступеня, у 1986 році - орденом Трудової Слави ІІ ступеня.

            Приємно було поспілкуватися вдома з активним учасником громадського життя району - Пономарчуком Іваном Михайловичем. З 48 років трудового стажу - 32 роки працював у будівельно-монтажному управлінні № 23 машиністом екскаватора. За високий професіоналізм та багаторічну бездоганну працю нагороджений у 1966 році орденом Знак Пошани, у 1974 році - орденом Жовтневої Революції.

            Для відвіданих осіб зустріч видалася теплою, а  квіти, вітальні листівки, цінні подарунки – приємною несподіванкою.

            Віктор Ананійович кожному з них висловив подяку за безцінний внесок задля процвітання нашого району, багаторічну плідну працю, яка є прикладом для наслідування підростаючим поколінням українців. Також побажав здоров’я, сімейного затишку, довгих років життя і запевнив, що влада району докладатиме максимум зусиль для того, щоб на Скадовщині реалізовувалась державницька політика соціального захисту населення та з кожним роком жилося  краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора