Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Портовиків привітали з Днем працівників морського та річкового флоту

Дата: 05.07.2019 17:06
Кількість переглядів: 475

Фото без опису       На честь Дня працівників морського та річкового флоту , який святкується в Україні щорічно в першу неділю липня , згідно з Указом Президента №332/2015 від 12 червня 2015 року, в адміністрації порту відбувся урочистий захід, на якому були присутні  представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, працівники Скадовської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» та державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт».

Морський та річковий транспорт - одна з важливих і надійних галузей економіки, і в цьому велика заслуга багатьох поколінь, які присвятили своє життя нелегкій морській праці, назавжди зв’язали свою долю, долю своєї родини з річкою і морем.

У своєму вітальному слові голова районної державної адміністрації Віктор Турик зазначив:«Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем працівників морського та річкового флоту! Нехай вам завжди світить сонце та допомагає тримати вірний курс. Бажаю, щоб у вашому житті все йшло за правильною течією: кар’єрного росту, міцного здоров’я та благополуччя. Я вірю в те, що які б складні випробування не випали на український флот та галузь, завдяки Вашому професіоналізму, мужності, відданості справі та підтримці мільйонів українців перепони будуть подолані. Українське судноплавство буде розвиватися. Український флот буде сильним та успішним.»

            За сумлінну відповідальну працю, зразкове виконання службових обов’язків, чесність, принциповість, вимогливість до себе та оточуючих та з нагоди професійного свята – Дня працівників морського та річкового флоту України Почесною грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено:

-Власова Олега Анатолійовича- електрогазозварника 5 розряду відділу енергозабезпечення, інженерних мереж та побутового забезпечення Скадовської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України;

-Швед Євгенію Анатоліївну- бухгалтер державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт.

Тож у день професійного свята бажаємо всім, хто присвятив себе флоту, ніколи на натрапляти на мілину та підводні рифи. Міцного вам здоров’я, щастя, сімейного затишку, невичерпної життєвої енергії, оптимізму та семи футів під кілем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора