Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 1-го жовтня, українці відзначають одразу декілька особливих свят - День захисників та захисниць України, Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

Дата: 01.10.2023 17:05
Кількість переглядів: 59

Фото без описуВ цей день, ми вшановуємо подвиг усіх тих хто вже 10-ий рік захищає суверенітет, незалежність України та гідно дає відсіч російській агресії.

День захисників та захисниць - нагода подякувати волонтерам, медикам, правоохоронцям, ветеранам та звичайно військовослужбовцям Збройних Сил України та Сил Теритріальної оборони за те, що вони зараз боронять нашу Батьківщину.

Ваші героїчні вчинки, сила та відвага стали взірцем патріотизму та відданості справжнім демократичним принципам для усього цивілізованого світу.   

З нагоди цього свята хочу від щирого серця подякувати вам - українським героям, за вашу відвагу, безстрашність, патріотизм і побажати сили, стійкості та мужності у протистоянні ворогові.

Нехай з вами буде непохитна віра у переможне майбутнє та хоробрість, яку ви перейняли у спадок від наших предків.

Вічна пам‘ять і слава тим хто поклав своє життя на вівтар Свободи. Схиляємо голови в знак шани полеглим захисникам та захисницям.

Пам‘ятаємо!

Боремося!

Переможемо!

Слава Україні та її Героям!

 

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора