Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошено набір на вступ до Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного

Дата: 10.05.2023 16:55
Кількість переглядів: 983

Командування та особовий склад Військово-морського ліцею імені віцеадмірала Володимира Безкоровайного в 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса з метою подальшого виховання майбутніх захисників України.

Ліцей продовжує функціонувати під час повномасштабного вторгнення з дотриманням усіх заходів безпеки. Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та інших закладів вищої освіти сектору оборони України. Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї.

У зв’язку з наявністю вільних місць оголошується також додатковий набір юнаків і дівчат на навчання в 11 клас.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військовоморський-ліцей та за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора