Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні земляки! Прийміть найщиріші вітання з одним із найвеличніших християнських свят - світлим Воскресінням Господнім!

Дата: 16.04.2023 11:53
Кількість переглядів: 1322

Фото без описуВеликдень символізує перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю.

Сьогодні українці, як-ніколи, праведно боряться за своє життя та свободу, за незалежність України. Ми долаємо темні часи. Ми на світлому боці - боці добра. І за нами - правда, люди, Господь та вищі небесні сили.

У цей непростий час ми об‘єднуємось у щирій молитві та просимо Господа одного - Боже, бережи Україну. Захисти тих хто захищає нас і збережи тих, хто береже нас!

Саме завдяки важкій праці наших воїнів-захисників, волонтерів, медиків та усіх небайдужих людей, ми маємо змогу жити у вільній країні. Це наші лицарі світла та добра, сини та доньки України.

Велике свято сьогодні дає нам велику надію й непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а отже, неодмінно переможе Україна!

Тому сердечно бажаю, щоб переможний дух нашої нації і надалі супроводжував вас і ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Зичу міцного здоров’я, сімейного тепла, благополуччя та Божої благодаті!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора