Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»

Дата: 15.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 1655

Фото без описуВже більше року кожен з нас робить усе можливе заради нашої Перемоги над російським агресором.

Завдяки спільним зусиллям волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном, ми маємо змогу продовжувати чинити опір країні-терористу, відстоювати честь, свободу і незалежність нашої держави, а також допомагати усім, хто потребує підтримки у ці нелегкі для України часи.

Допомога ЗСУ, ТРО, закладам освіти, лікарням, дітям чи вимушеним переселенцям - це все доброчинність, яка стоїть на захисті нашої країни.

Асоціаціацією благодійників України оголошено 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». 

Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. 

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Детальніше — за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора