Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рік незламності, рік спротиву російському агресору, країні-терористу, рік боротьби за Україну!

Дата: 24.02.2023 15:42
Кількість переглядів: 1895

Фото без описуВ цей день, 24 лютого, рівно рік тому, ми прокинулися від звуку сирен та вибухів ворожих ракет.

Спочатку були страх, тривога, паніка, нерозуміння, потім біль і плач… А далі українці відчули лють, гнів і велике бажання боротися! Ми не знали напевне на скільки довго ми зможемо встояти, але всі разом згуртувались навколо єдиної ідеї - показати, що насправді означає вільна і незалежна країна, нескорена нація.

Україні пророкували три дні… 

І ми за цих три дні показали «другій армії світу», що ми на своїй землі і кожен на своєму місці готовий працювати і робити все, заради того, щоб більше нога ворога не ступала на нашу територію.

Далі була героїчна оборона нашої столиці, інших міст і областей, звільнення тимчасово окупованих територій, правобережної частини Херсонщини та Херсону.

Нажаль були і втрати… Це та ціна, яку доводиться платити за незалежність і свободу. Співчуття всім рідним і близьким загиблих від рук російського терориста. Ніколи не забудемо і ніколи їм цього не пробачимо.

За це рік ми здобули величезну підтримку міжнародної спільноти, і найголовніше - нових друзів. Героїчність українського народу стала прикладом мужності, стійкості, справжнього патріотизму, сміливості та нескореності перед жорстоким ворогом для усього світу. Нами захоплюються, нами пишаються, нас підтримують у різних країнах. За що ми невимовно їм вдячні.

Хочу окремо звернутися до наших співгромадян, які досі чекають в окупації, про вас не забули і вас обов‘язково звільнять від рашистської погані.

Впевнений, що наша перемога вже зовсім близько, але ми й надалі повинні залишатися згуртованими, бо в єдності - наша сила!

Вистояли - переможемо!

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора