Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До УВАГИ мешканців Скадовського району!

Дата: 03.12.2022 13:26
Кількість переглядів: 2550

Фото без описуРозпорядженням начальника Херсонської обласної військової адміністрації від 02 грудня 2022 року № 318 ДОЗВОЛЕНО з 03 по 05 грудня 2022 року включно ЗДІЙСНЕННЯ ГУМАНІТАРНИХ ЗАХОДІВ з ЕВАКУАЦІЇ громадян водними видами транспорту з лівого берега річки Дніпро на ділянці річкового вокзалу в м. Херсон.

Як зазначено на офіційній сторінці у Facebook начальника Херсонської обласної військової адміністрації - Ярослав Янушевич - Херсонська ОДА : 

З 3 грудня (субота) по 5 грудня (понеділок) включно триватимуть гуманітарні заходи українських громадян, які зараз перебувають на лівому березі річки Дніпро у дачному селищі та не встигли залишити тимчасово окуповану територію.

Евакуація необхідна через можливу активізацію бойових дій на цій території. Тож у вказаний період буде знято заборону виходу на воду, але тільки у світлий час доби.

Річкові переходи будуть дозволені на ділянці Річковий вокзал. На інших ділянках річки дозволу на переправу у названі дати не буде.

У разі виникнення потреби у додатковому часі для прибуття на деокуповану територію, просимо громадян причалювати лише на Річковому вокзалі, як єдиному дозволеному місці.

Під час евакуації необхідно мати при собі документи, що засвідчують особу та підтверджують громадянство України.

ДОПОВНЕННЯ 

‼️При втечі на лівий берег Херсонщини рашисти знищили усі плавзасоби, якими ми могли б забезпечити перевезення населення на підконтрольну Україні територію. Тому евакуація можлива тільки на власних плавзасобах населення ‼️

Поділіться інформацією з рідними та друзями, які зараз перебувають у дачному селищі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора