Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25-го вересня свій день народження відзначає сильне та незламне місто - Гола Пристань.

Дата: 25.09.2022 11:21
Кількість переглядів: 1832

Фото без описуФестивальна, кавунова столиця, здравниця Херсонщини - саме такою знають Голу Пристань її мешканці та пам’ятають гості. Сьогодні ж місто, засноване нащадками вільних козаків, стало прикладом невтомної боротьби за незалежність і свободу України, прикладом сили і нескореності.

Шановні голопристанці! 

Хочу подякувати тим, хто незважаючи на постійний тиск і залякуання зі сторони окупантів продовжують вірити у нашу перемогу і світле майбутнє України. Ваша віра і єдність є найсильнішою зброєю проти ворожої агресії.

Особливої поваги та подяки заслуговує очільник Голопристанської громади - Олександр Бабич, який ризикуючи своїм життям продовжував віддано працювати в інтересах громади та ні на мить не відступав від своєї патріотичної позиції.

У кожного свій фронт, хтось захищає нас від ворожих атак, хтось веде боротьбу проти російських ботів у соціальних мережах, хтось розвозить гуманітарну допомогу, хтось пише патріотичні пісні чи вірші, а хтось просто продовжує виконувати свою роботу навіть в умовах окупації. Об‘єднавши ж свої зусилля ми разом наближаємо нашу Перемогу.

І нехай нам сьогодні не до свят, однак я хочу від щирого серця побажати кожній родині здоров’я, миру та добробуту, нехай зло відступить від ваших домівок і знову засяє над нашим краєм Українське Сонце!

Місто обов‘язково буде звільнено! 

З Днем народження, Гола Пристань!

Слава Україні!

Охоче приєднуюсь до святкування 313-ої річниці з Дня заснування міста ОНЛАЙН! #ГолаПристаньВсерці

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора