Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні свою 128- му річницю заснування святкує сонячне, туристичне місто на узбережжі Чорного моря - місто-рів'єра Скадовськ. 

Дата: 24.09.2022 14:35
Кількість переглядів: 1663

Фото без описуСкадовськ - місто тепла і гостинності, місто найяскравіших спогадів, посмішок та мрій, місто найсолодших і найсмачніших кавунів, місто щирих, сміливих і нескорених людей!

Дорогі Скадовчани!

Прийміть найщиріші вітання із 128-ою річницею нашого чудового міста. Цього дня почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало затишною домівкою та поєднало нас в одну велику родину.

Я хочу подякувати кожному, хто з самого початку повномасштабного вторгнення російської федерації показує нашу силу і незламність, щодня нагадуючи, що Скадовськ - це Україна! Нажаль багато скадовчан вимушені відзначати День міста в різних куточках країни та світу. Ставши мимоволі послами і представниками міста, від півдня Італії до півночі європейського континенту у Німеччині, навчаються новому і вкотре пересвідчуються, що найкраще - Вдома.

Ваша віра і єдність мотивує наших захисників і наближає нашу Перемогу! А вона обов'язково буде, і наступний день міста, ми відсвяткуємо усі разом! Сумні часи окупації залишаться позаду!

Намагання впевнити що хтось тут "назавжди" викликають лиш посмішку, назавжди може бути тільки нескорене південне українське місто Скадовськ!

Щиро бажаю усім нам стійкості та незламності духу, невичерпної віри та міцного здоров’я, нехай у ваших домівках панує мир та злагода!

З Днем народження, Скадовськ!

Слава Україні!

Зі щирою повагою до тих хто тримається!

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області

Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора