Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 09:36
Кількість переглядів: 1036

Фото без описуШановні жителі Скадовського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного державного свята – Дня Конституції України!

Конституція України увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. 

Вона має унікальне історичне коріння, адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика.

Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. 

Зараз усі громадяни, як один, виконують свій прямий обов’язок щодня, щохвилини, щосекунди. Це звичайно наші Героїчні захисники, волонтери, медійники, рятувальники медики та багато інших, хто наближає нашу спільну перемогу над загарбником.

Московія, як і століття тому, намагається безпощадно знищити українську державність. При цьому цинічно привласнюючи нашу історію та розповідаючи, що України як окремої держави ніколи не існувало. Ці абсурдні міфи, спростовуються історичними фактами.

У цей урочистий день щиросердно бажаю добра, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять нашу країну, захищають усіх нас та наші родини, майбутнє рідної України!

Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі у вільній, соборній і єдиній державі! Перемога буде за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора