Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Скадовського району!

Дата: 15.05.2022 12:30
Кількість переглядів: 680

Фото без опису     Наразі, самопроголошена окупаційна "влада" Скадовського району розповсюджує інформацію щодо знищення Скадовською районною державною адміністрацією бази персональних даних, розпорядником яких є Управління соціального захисту населення Скадовської районної державної адміністрації.

  Повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності.

      Усі соціальні виплати, що гарантовані державою будуть і надалі фінансуватися та виплачуватися соціально незахищеним верствам населення в повному обсязі.

    База персональних даних з нарахування таких виплат, з метою недопущення заволодіння стронніми особами, перенесена на інші сервери та електронні носії інформації, а всі відомості які до неї було внесено - збережені.

        Враховуючи зазначене, повідомлення "фейкової" адміністрації, спрямоване перш за все на збір персональних даних жителів Скадовського району для своїх "сценаріїв" (використання в проведенні псевдореферендумів тощо)та демонстрацію бурхливої діяльності.

     Просимо Вас не реагувати на такі повідомлення самопроголошеної "влади" та не надавати свої персональні дані, які в подальшому можуть бути використанні приховано без вашого дозволу у корисних цілях, проти вас та проти української держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора