Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА !!!

Дата: 14.04.2022 13:54
Кількість переглядів: 471

  Фото без описуУправління соціального захисту населення Скадовської районної державної адміністрації в умовах воєнного стану в Україні працює у звичайному режимі: щоденно з 8.00 до 17.00 години, вихідні дні – субота та неділя.  Прийом громадян з усіх питань призначення та виплати житлових субсидій, соціальних допомог та пільг здійснюється з 8.00 до 12.00 години.

У цей працює  телефонна гаряча лінія 5 35 03.

Заяви з документами для призначення усіх видів соціальної підтримки громадяни, як і раніше, подають до Центру надання адміністративних послуг Скадовської міської ради, уповноваженим особам Лазурненської селищної ради та Новомиколаївської сільської ради. Надалі документи передаються до управління соціального захисту населення для призначення допомог, субсидій та пільг в установлені законодавством України строки. 

Щодо фінансування призначених виплат. 

Через банківські установи виплати здійснені своєчасно по березень 2022 року включно.

         Через відділення поштового зв’язку повністю за березень громадяни отримали соціальні допомоги. Житлові субсидії та пільги виплачуються за лютий поточного року. Затримки у виплаті пов’язані з доставкою виплатних відомостей з Херсонського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та наявністю готівки. 

06 квітня поточного року для виплати заявникам призначених коштів за квітень до казначейської служби направлені відповідні платіжні документи. Фінансування буде здійснено по мірі надходження коштів з державного бюджету.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора