Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба за контрактом в ЗСУ – реальне працевлаштування

Дата: 23.02.2022 16:18
Кількість переглядів: 851

 Фото без опису      Сьогодні як ніколи актуальним є питання формування професійної української армії. І пріоритетом у даному питанні є військова служба за контрактом, яка є для безробітних можливістю гарантованого працевлаштування та реальною перспективою кар’єрного росту.

   В Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості  відбувся масовий захід з орієнтації на службу в Збройних Силах України, в якому взяли участь 17 безробітних, зареєстрованих у службі зайнятості та заступник начальника Скадовського районного центру комплектування та соціальної підтримки, майор Володимир Євгенович Губар.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Любов Францівна Вандер поінформувала учасників заходу про послуги, які надає державна служба зайнятості, стан ринку праці в Скадовському районі, про наявні актуальні та перспективні вакансії. А також акцентувала увагу присутніх на тому, що одним з пріоритетних видів працевлаштування сьогодні є проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України.

Володимир Євгенович розповів присутнім про те, що військовослужбовцям держава гарантує стабільне грошове забезпечення, одноразову матеріальну допомогу впродовж року, виплату грошового забезпечення на оздоровлення, щорічну відпустку від 30 днів, професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МОЗ України. Презентував військові частини Збройних сил України в яких є нагальна потреба у найманих працівниках і ознайомив з переліком  вакантних посад. 

                                     Фото без опису

     На завершення зустрічі шукачі роботи отримали контактні дані Скадовського районного центру комплектування та соціальної підтримки для отримання детальної інформації в разі зацікавленості таким варіантом працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора