Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Курси цільового призначення

Дата: 14.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 943

   За сприяння Державної служби зайнятості громадяни з числа зареєстрованих безробітних можуть безкоштовно здобути сучасні професії, вдосконалити рівень знань, вмінь і навичок за досить короткий період та отримати документ про освіту державного зразка.

  Основним завданням такого професійного навчання є підготовка кваліфікованого працівника у відповідності до потреб сучасного ринку праці. 

   Для жителів рекреаційної та сільськогосподарської  Скадовщини є дуже актуальним питання отримання професій та підвищення кваліфікації за професіями, за якими  можливо працевлаштування  на сезон. Тому Скадовською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості ведеться постійна робота щодо підготовки безробітних до сезонної зайнятості.

                                     

      Так з лютого 2022 року для безробітних Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості розпочинаються он-лайн заняття на курсах цільового призначення, які проводить Державний навчальний заклад «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» за напрямами : « Засоби сучасної комунікації шляхом інформаційних технологій», « Благоустрій та озеленення з елементами ландшафтного дизайну» та підвищення кваліфікації за напрямом «Овочівництво».

   За більш детальною інформацією щодо проходження професійного навчання слід звертатися за адресою: м.Скадовськ, вул..Олександрівська, 32а, 2 поверх, каб.№ 13, тел..(05537)50068  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора