Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не варто паніки: критично аналізуймо інформацію!

Дата: 14.02.2022 14:34
Кількість переглядів: 1314

Фото без опису   Сьогодні Україна стоїть перед безпрецедентними викликами не лише в безпековій та економічній сферах, а й в інформаційному просторі. Фейки, залякування, агресивні новини, що нескінченним потоком ллються з екранів телевізорів, соціальних мереж та інформаційних видань, спрямовані на створення атмосфери страху, невпевненості та безвиході ситуації.

Проте ми маємо чітко розуміти, що сьогодні нашим небезпечним ворогом є зростання панічних настроїв. Вони заважають адекватно сприймати ситуацію, блокують волю та не дають приймати вірні рішення.

Просимо всіх безпідставно не хвилюватись, зберігати спокій і уникати надмірної тривожності. В жодному разі не піддавайтеся впливу непідтвердженої інформації, критично перевіряйте будь-яке повідомлення, звертайтеся до офіційних джерел.

Пам’ятаймо, нас є кому захистити! Збройні Сили України, спеціальні служби, підрозділи МВС та ТрО ЗСУ, як ніколи, готові до виконання поставлених завдань з оборони держави.

У свою чергу, кожен із нас має бути емоційно стійким, не піддаватися цілеспрямованому деструктивному інформаційному впливу, зберігати спокій та холодний розум.

Будьмо сильними та впевненими у своїх силах!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора