Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пройшли тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС у прикордонних Каланчаку та Новоолексіївці

Дата: 12.02.2022 20:47
Кількість переглядів: 832

Фото без опису   Сьогодні, 12 лютого, у селищі Каланчак  та селі Новоолексіївка нашого району завершилися тактико-спеціальні навчання підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

  За маневрами спостерігали Президент України Володимир Зеленський, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та голова обласної державної адміністрації Геннадій Лагута. До проведення навчань також долучився голова районної державної адміністрації Михайло Павліш.

 Слід зазначити, що у навчаннях взяли участь понад тисячу працівників Національної поліції, військовослужбовці Національної гвардії та Державної прикордонної служби, рятувальники ДСНС і курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ. Вони пройшли у критичній близькості до умовного кордону з окупованими територіями.


                            Фото без опису   

Маневри провели з метою максимальної підготовки центральних органів виконавчої влади системи МВС України до своєчасного та ефективного реагування на дестабілізаційні фактори, які можуть виникнути в країні.  Основними навчальними завданнями для підрозділів стали: стабілізація ситуації на кордоні, припинення масових заворушень, деблокування захоплених об’єктів критичної інфраструктури й адміністративних будівель та звільнення заручників.

                                 Фото без опису                     Фото без опису   Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора