Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Райдержадміністрація та Держпродспоживслужба: спільна робота заради безпеки людей

Дата: 09.02.2022 13:46
Кількість переглядів: 774

Фото без описуАктуальні питання епідеміологічного благополуччя нашого району та шляхи ефективної співпраці районної влади й підрозділів Держпродспоживслужби обговорили сьогодні під час робочої зустрічі голова районної державної адміністрації Михайло Павліш та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталія Клим.

Особлива увага була приділена питанням дотримання санітарних норм та правил закладами оздоровлення під час майбутнього курортного сезону. Зокрема, йшлося про ті табори та бази відпочинку, які приймають дітей.

Разом із цим Михайло Павліш наголосив, що влада та контролюючі органи орієнтовані на усунення недоліків та покращення загальної епідеміологічної ситуації у районі, а не на застосування санкцій. Відпочиваючі та жителі району вправі отримувати якісні курортно-туристичні послуги. Умови проживання та харчування у оздоровчих закладах, найперше, мають бути безпечними!

Також під час зустрічі були обговорені питання епізоотичної ситуації у районі в частині несанкціонованого використання отрутохімікатів під час обробки полів, що загрожує загибеллю диких птахів.

Насамкінець учасники наради обговорили реалізацію ініціативи в освітніх закладах району харчування по Євгену Клопотенку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора