Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційний флешмоб «Разом для найкращого Інтернету»

Дата: 09.02.2022 11:33
Кількість переглядів: 729

Фото без опису  День безпечного Інтернету проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. 

 Організувавши заходи в установах та організаціях району, працівники Скадовської районної державної адміністрації також переглянули презентації, відеоролики тематичного змісту та ознайомилися із видами шкідливого програмного забезпечення. Під час тренінгового заняття в групах, очолюваних заступниками голови Павлом Потоцьким, Олегом Стареньким та керівником апарату Андрієм Кириченко, опрацювали дидактичні вправи, виробили пам’ятки використання продуктів інтернет безпеки, напрацювали практичні вміння захисту смартфонів при встановленні додатків, ввімкнення двофакторної автентифікації для електронної пошти, відтворили правила безпечного виходу до мережі Інтернет.

                                  Фото без опису

        «День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, бізнесових організаціях так й в органах влади,», - наголосив голова районної державної адміністрації Михайло Павліш.

                                       Фото без опису

                                       Фото без опису

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора