Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області пройшли штабні тренування на випадок підвищення загроз

Дата: 08.02.2022 19:33
Кількість переглядів: 773

Фото без опису   Сьогодні, 8 лютого, голова районної державної адміністрації Михайло Павліш взяв участь у  штабних тренуваннях з керівним складом органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Херсонської області під керівництвом Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.

Практикум пройшов у обласній державній адміністрації на чолі із заступником голови облдержадміністрації Миколою Якименком.

Тренування були присвячені організації заходів цивільного захисту та забезпеченню сталого функціонування системи оповіщення, галузей економіки, об'єктів життєзабезпечення населення в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру.       Фото без опису

У тренуваннях взяли участь керівники територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту регіонального рівня, голови районних державних адміністрацій, голови міських рад. Голови сільських, селищних рад приєднались до штабного тренування в режимі он-лайн.

В рамках штабного тренування було відпрацьовано порядок взаємодії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Херсонської області та визначення стану готовності сил цивільного захисту області до реагування та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора