Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційно-роз'яснювальна робота з питань легалізації праці

Дата: 04.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 560

Фото без опису   04 лютого 2022 року на території ринку «Еверест» відбувся рейд робочої групи з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат за участю представників Скадовської районної державної адміністрації, Скадовської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Скадовського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області.

   Під час рейду обстежено 26 суб’єктів господарювання, які займаються роздрібною торгівлею.

Дана робота проводиться з метою забезпечення реалізації прав і гарантій працівників, недопущення випадків використання найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин, виплати заробітної плати не менше встановленого законодавством рівня тощо.

                                  Фото без опису

      Підприємцям нагадали про санкції, які можуть бути застосовані у разі виявлення порушень вимог законодавства про працю, працівникам пояснили, які негативні наслідки тягне за собою безвідповідальне ставлення до питань працевлаштування. Їм також надавалися відповідні буклети та пам’ятки.

В ході рейду перевірено правомірність перебування суб’єктів господарювання на І групі платника єдиного податку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора