Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 50 тисяч дошкільнят та 10 тисяч школярів зі всієї країни мають змогу навчатися у оновлених освітніх закладах, які були відремонтовані та збудовані в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Дата: 03.02.2022 10:36
Кількість переглядів: 570

Фото без опису   Понад 50 тисяч дошкільнят та 10 тисяч школярів зі всієї країни мають змогу навчатися у оновлених освітніх закладах, які були відремонтовані та збудовані в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

  До цього переліку ввійшли і дошкільні та шкільні заклади Херсонщини. Зокрема, завершені роботи у дитячих садочках смт Іванівка та м. Херсон. Нові сучасні умови для навчання отримали і учні Каланчацької опорної школи, де було проведено реконструкцію закладу.

Двоповерховий дитячий садочок у Херсоні споруджено "з нуля", він розташований на території школи №5. Розрахований на одночасне перебування дітей у 3 групах. Окрім того, садочок обладнано повністю з вимогами інклюзії.

Багато років потребував ремонту і дошкільний заклад в Іванівці. Наразі, завдяки «Великому будівництву» понад 100 дітей сільської місцевості мають доступ до якісної соціальної інфраструктури. У цьому садочку оновили систему опалення та дах. Окрім того, реконструювали харчоблок та провели термомодернізацію будівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора