Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одним із напрямків реалізації програми Президента Володимира Зеленського Велике будівництво є спорудження стадіонів та спортивних майданчиків

Дата: 03.02.2022 10:32
Кількість переглядів: 589

   Одним із напрямків реалізації програми Президента Володимира Зеленського Велике будівництво є спорудження стадіонів та спортивних майданчиків.

   У 2021 році в рамках програми на Херсонщині було збудовано та реконструйовано 3 таких об’єкти: комплекси спортивних майданчиків у с. Чорнобаївка та у м. Таврійськ. Також завершено 1 чергу будівництва басейну дитячому садочку № 85.

Усі побудовані спортивні об’єкти можуть стати справжніми спортивними магнітами. Наприклад, спортмайданчик, що споруджений у Таврійську, де збудовано футбольне поле розмірами 105 на 68 м, бігову доріжку довжиною 400 м, а також роздягальні, вбиральні, душові.

Новозбудований майданчик у селі Чорнобаївка має футбольне поле, бігову доріжку, мобільні модулі для суддів, команд та складування інвентарю, вбиральні. Також на стадіоні реконструйовані трибуни з доступом для маломобільних груп населення.

А ось у дитячому садочку № 85, реалізовано першу чергу капітального ремонту басейну. В цілому будiвeльники вiднoвлюють пpимiщeння зaгaльнoю плoщeю 312 м2. Пicля зaкiнчeння кaпpeмoнту виxoвaнцi дитcaдкa змoжуть зaймaтиcя плaвaнням у cучacнoму бaceйнi, poзpaxoвaнoму нa 15 ociб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора