Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протягом 2021 року в рамках програми Президента «Велике будівництво» в Херсонській області реалізовано

Дата: 28.01.2022 10:34
Кількість переглядів: 480

Фото без опису  Протягом 2021 року в рамках програми Президента «Велике будівництво» в Херсонській області реалізовано 13 об’єктів, з них 6 об’єктів соціальної інфраструктури. За обсягами розбудови якісної інфраструктури Херсонщина у п'ятірці кращих областей. 

  Реалізовано важливі соціальні об’єкти. Так, в смт Іванівка реконструйовано ясла-садок «Лелеченя» на 140 місць. А будівництво дитсадка по вулиці Сухарній у Херсоні дозволило розв'язати давню проблему надання дошкільної освіти в мікрорайоні «Житлоселище».

Також одним із пріоритетних завдань у роботі команди облдержадміністрації став розвиток медичної сфери. Так, у 2021 році реконструйовано приймальне відділення у Бериславі, а також збудовано 4 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

У спортивній сфері знаковою подією стало зведення стадіону в селі Чорнобаївка. Він включає футбольне поле, бігову доріжку. Сучасний спортивний комплекс відтепер мають і жителі Таврійської громади. 

Крім того, понад 70 тисяч новокаховчан вже користуються послугами новозбудованого ЦНАПу, відкритого восени минулого року. 

Звичайно, окремо варто сказати про історичний запуск І з’їзду першого пускового комплексу шляхопроводу ХБК-Таврійський у Херсоні. 

Маємо не тільки гарні результати, але й амбітні плани на 2022 рік. Працюємо далі над реалізацією програми Президента України «Велике будівництво».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора