Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2022 08:07
Кількість переглядів: 463

    Шановні жителі Скадовського краю!
 Прийміть найкращі вітання з великим  святом нашого народу – Днем Соборності України!

Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки – об’єднання східних і західних українських земель у Соборну українську державу. Ця подія стала яскравим виявом віковічного прагнення українців до національної єдності.
Сьогодні боротьба за незалежність і соборність України триває – українські військові вкотре захищають державні кордони від зовнішнього агресора. Перед нашою країною постали нові небезпечні виклики, що перевіряють нас на міцність, витривалість та відданість національним ідеалам. У ці нелегкі дні Соборність вкотре нагадує нам, що Україна – єдина держава, а українці – єдиний народ! І, без жодного сумніву, ми впевнені, що в змозі самостійно збудувати вільну та єдину державу!
У цей пам’ятний день зичу вам, шановні земляки, міцного здоров’я, злагоди у родинах, чистого та мирного неба, незламного духу та глибокої віри у гідне майбутнє Скадовщини та всієї України! Нехай єдиний дух нашого народу, розум, воля і всесильна любов до рідного краю згуртують усіх у справі захисту та розбудови соборної демократичної держави. Пам'ятаймо, що ми – це Україна - єдина, сильна і незалежна!
Михайло Павліш, голова районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора