Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня Соборності України: будьмо вільними та єдиними!

Дата: 21.01.2022 13:52
Кількість переглядів: 523

Фото без опису  Напередодні Дня Соборності України, що відзначатимемо завтра, 22 січня, голова районної державної адміністрації Михайло Павліш взяв участь в урочистих заходах з нагоди цього великого державного свята.

Нагадаємо, що нинішнього року ми відзначаємо 103-тю річницю проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Відзначення пам’ятної дати проходить під гаслом: «Ми – це Україна!»
Перше, аби вшанувати нескореного борця за волю України, керівник району поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку. 
Також Михайло Павліш взяв участь в урочистому мітингу, присвяченому Дню Соборності України, що пройшов на центральній площі Скадовська. 
Висловлюючи вітання, голова РДА зазначив, що кожна країна прагне стати єдиною та незалежною, тож Україна не виняток, і ми теж хочемо бачити свою державу вільною та соборною. І продовжив:
– Закликаю всіх до спільних дій у розбудові нашої держави, нашого району, міста та громади! Щиро вітаю всіх зі святом! Бажаю добра, благополуччя, миру кожному з нас та всій Україні! 
З нагоди Дня Соборності України очільник району вручив Почесну грамоту районної державної адміністрації громадській діячці Бехтерської ОТГ Вікторії Копцевич.                    Фото без опису
Насамкінець учасники заходу вшанували хвилиною мовчання усіх тих, хто героїчно загинув, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку Загиблим за єдину Україну.

                                Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора