Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова робоча зустріч з головою територіальної громади

Дата: 14.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 397

Фото без опису    Важливим пріоритетом на сьогодні залишається поглиблення партнерських відносин Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості з територіальними громадами. У цьому напрямку філією ведеться постійна робота.

     Так, днями директорка Скадовської районної філії  Катерина Андрющенко зустрілася з головою Новомиколаївської територіальної громади Петром  Гулим. Зустріч пройшла у формі продуктивного діалогу. Було обговорено проблемні питання подолання безробіття в громаді у період карантину та можливості служби зайнятості у допомозі з цих питань. Зокрема акцентовано, що в умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці, одним із дієвих напрямів активної політики зайнятості селян є організація громадських робіт, завдяки яким можна отримати додатковий заробіток перебуваючи на обліку в службі зайнятості та у перспективі можливість постійного працевлаштування.  

   Також під час зустрічі керівники обговорили перспективи розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади на сезонні вакансії з наданням житла в районі та за його межами, залучення громадян до активного пошуку роботи, можливості професійного навчання. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора