Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільна соціальна справа - захист дітей, які потрапили у складні життєві обставини

Дата: 06.01.2022 13:07
Кількість переглядів: 526

Фото без опису    В рамках інформаційної кампанії «Сирітству НІ!” 05 січня 2022 року відбулась зустріч фахівців відділу надання соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості з фахівцем із соціальної роботи Комунального закладу “Центру надання соціальних послуг Ямшинською Оленою.
    Мета зустрічі – складання плану спільних дій щодо мотивування непрацездатного населення по розвитку патронату та фостерних сімей – прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу. Зустріч відбулася в формі діалогу, фахівців Філії більш детально ознайомили із суттю послуги патронату, її специфікою та місцем у системі захисту дітей, підтримки сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих умовах, на рівні громади, юридичними аспектами, етапами надання послуги патронату, принципами відбору сімей кандидатів у патронатні вихователі.

      Патронатна, прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу –  це шанс для тих, хто любить дітей, уміє про них дбати, прагне працювати вдома, прагне реалізувати свої батьківські та педагогічні здібності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора