Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Христос рождається! Славімо його!

Дата: 06.01.2022 12:57
Кількість переглядів: 455

Фото без опису    Дорогі жителі Скадовщини! Від щирого серця прийміть світлі побажання зі святом Різдва Христового!

  Різдво – це завжди свідчення перемоги добра над злом, народження віри у кращий завтрашній день, джерело натхнення на нові звершення і великі сподівання. Щороку Різдвяна зірка сповіщає нас про добрі новини й захоплює кожного дивовижним передчуттям чудесного. У ці святкові дні особливо яскраво відчуваємо які важливі у нашому житті почуття любові до ближнього та милосердя.

Свято Різдва Христового невпинно нагадує нам про непохитність сімейних цінностей, що лежать в основі життя людини. Воно завжди сповнене добром, радістю та надією на краще майбутнє.

Від щирого серця зичу вам, дорогі земляки, Божого благословення, тепла і радості у ваших оселях та успіхів у всіх починаннях! Нехай у кожній родині панує мир, злагода і достаток! Нехай новий рік розпочнеться для всіх із благих намірів, чистих помислів та сміливих кроків до поставленої мети.

У ці величні дні  пам’ятайте про добро, чуйність, щедрість і турботу про ближнього. Нехай тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця протягом всього року, а Віфлеємська зоря об’єднає всіх нас навколо добрих справ на благо всієї України.

Щасливого Різдва!

З повагою, голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора