Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творчий вечір Юрія Городецького

Дата: 20.12.2021 16:42
Кількість переглядів: 773

Фото без опису   17 грудня напередодні Дня святого Миколая глядачі Скадовського районного будинку культури поспішали на зустріч з піснею, освяченою любов’ю до України. Чудовий творчий вечір-концерт під назвою «Молитва на Різдво» подарував скадовчанам відомий самодіяльний співак-військовослужбовець, лауреат багатьох Всеукраїнських пісенних фестивалів Юрій Городецький.

    Концерт талановитого виконавця відбувся за сприяння Скадовської районної державної адміністрації. З вітальним словом до артиста звернувся голова районної державної адміністрації Михайло Павліш. 

                                    Фото без опису

     Від імені усіх присутніх він подякував виконавцю за ту надзвичайну енергію мужності, сили та витримки, яку він несе людям, та в якості оберега подарував Юрію Городецькому ікону – образ Божої Матері. У концерті також взяли участь  дуети «Калинове намисто» Новозбур’ївського Будинку культури  Голопристанської ОТГ, сестер Давидюк  з Будинку культури с.Світанок Долматівської ОТГ, гурт «Капітан» Скадовського міського Будинку культури та ін.

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора