Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошення на навчання

Дата: 15.12.2021 16:24
Кількість переглядів: 709

     «Кам’янець - Подільський державний інститут» запрошує всіх бажаючих навчатись на денній та заочній формі, здобуття освіти на державній та контрактній основі, здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота», та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра. на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається можливість здобуття другої вищої освіти без здачі ЗНО.

Зараховані на навчання до інституту (студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне харчування, цілодобова медична  допомога). Студентам пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатись особам з числа маломобільної групи населення. можливість молодим людям з особливими  освітніми потребами отримати інформацію про заклад вищої та перед вищої освіти, зорієнтувати їх у питанні вибору професії, здобутті освіти та в подальшому зайняти належне місце на ринку праці.

        Контактні дані зазначеного навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти: вул. Годованця, буд. 13, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл., 32300, тел. (03849) 3-26

51, email: kp-peti@ukr.net, posek.km.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора