Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День місцевого самоврядування – свято української громади

Дата: 07.12.2021 08:57
Кількість переглядів: 457

Фото без опису   7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування - державне свято, що підкреслює значимість головного інструменту реалізації принципу  народовладдя.

   Він представлений високопрофесійною та компетентною когортою працівників сільських, селищних, міських, районних і обласних рад та багатотисячним загоном їх депутатського корпусу.

Працювати в установах місцевого самоврядування означає передусім дбати про забезпечення сталого економічного зростання та підвищення добробуту жителів міст і сіл. Це вкрай відповідальна справа. Особливо сьогодні, коли у нашій країні триває процес децентралізації. Перед органами місцевого самоврядування нині стоїть завдання продовжити реформування суспільного устрою, розвивати територіальні громади, здійснювати ефективну комунікацію між структурами влади та громадянами.

У цей святковий день хочу побажати   усім, хто продовжує працювати  над вирішенням актуальних питань місцевого рівня, міцного здоров’я, щастя, натхнення та успіхів у роботі! Ваша наполегливість і самовідданість, відповідальність та активна громадянська позиція є вагомим внеском у розбудову нашого району і держави!

З повагою, голова Скадовської районної державної адміністрації        Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора