Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Турбота та милосердя

Дата: 03.12.2021 10:09
Кількість переглядів: 295

Фото без опису 3 грудня у світі визначено як Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата покликана привернути увагу до проблем людей з особливими потребами, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

   У цей день суспільство засвідчує, що для громадян з обмеженими фізичними можливостями мають бути створені умови, які дадуть змогу відчувати їм  себе рівними серед рівних.

Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надає ряд пільг, конституційно гарантує рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства. Цій меті, зокрема, підпорядкована  реалізація Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. У її рамках на території Скадовського району заплановано та виконано ряд заходів для забезпечення особливих потреб людей з вадами та розладами здоров’я.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги, це реальний вияв милосердя та людяності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора