Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 01.12.2021 10:48
Кількість переглядів: 339

    Станом на 09.00 годину 01 грудня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковано 5594  особи.

    З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 4647 осіб. За минулу добу, 30 листопада  2021 року у районі виявлено 23 особи хворих  на COVID-19 (3 дітей). За старим адмінустроєм: Скадовський район - 4 особи, Каланчацький район - 6 осіб (1 дитина), Голопристанський район - 13 осіб (2 дитини).

Станом на 01.12.2021 на стаціонарному лікуванні перебуває 47 хворих з діагнозом COVID-19 (27 важкі, 20 середні):

Скадовський район:

- 8 жінок, 6 чоловіків (м. Скадовськ)

- 1 жінка, 1 чоловік (с. Новомиколаївка)

- 1 жінка, 1 чоловік (с. Красне)

- 1 жінка (с. Михайлівка)

- 1 чоловік (с. Вишневе)

- 3 жінки, 1 чоловік (смт Лазурне)

- 1 жінка (с. Таврія)

- 2 чоловіка (с. Володимирівка)

- 1 чоловік (с. Новоросійське)

- 1 жінка, 1 чоловік (с. Труд)

- 2 чоловіка (с. Зелене)

- 1 жінка, 1 чоловік (с. Антонівка)

- 1 жінка (с. Шевченко)

            Каланчацька територіальна громада:

- 4 жінки, 3 чоловіка (смт  Каланчак)

- 2 жінки, 1 чоловік (с. Олександрівка)

- 1 жінка (с. Преображенка)

Полтавська обл.:

- 1 чоловік (в/ч 0878)

За минулу добу госпіталізованих (підтверджених) 5 осіб, виписаних 6 осіб,  померлих не було.

Станом на 01.12.2021  на стаціонарному лікуванні в КНП «Скадовська ЦМЛ» перебуває 10 хворих з пневмонією – дорослі (1 важкий,  9 середні).

3851 особа поборола недугу. Померлих за минулу добу  - 0.

У 2021 році 140 осіб померли. З початку пандемії померло 158 осіб. 

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 85 осіб з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 79 контактних осіб. Відібрано 32 зразки  біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 47 хворих з діагнозом COVID-19, відібрано 6 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанська районна лікарня» на лікуванні 16 осіб з зпозитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 , було відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

             За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський

 центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 142 особи  хворих на COVID-19 та 119 контактних осіб. Відібрано 26 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 56 осіб з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 141 контактна особа. Відібрано7 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Бехтерського центру первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 4 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. На амбулаторному лікуванні перебуває 2 особи з діагнозом COVID-19.

     У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» з початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу, 1 рентгенлаборант.

  У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

 15 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків,  1 – помер.

По 11 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 4 випадки – не пов’язані з виробництвом, 12 випадків (1 – сестра медична інфекційного відділення, 5 сестер медичних терапевтичного відділення, 1 - рентгенлаборант, 1 - лікар-анестезіолог(помер), 1 - сестра медична педіатричного відділення, 1 – медична сестра відділення анестезіології та реанімації, 1 – сестра медична перев’язувальна хірургічного відділення, 1 – молодша медична сестра відділення анестезіології та реанімації) – пов’язані з виробництвом. По всім випадкам завершені розслідування по професійному захворюванню, матеріали розслідування передані в Держпрацю та Фонд соціального страхування.

За даними комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр  первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 7 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги», з них: 6 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу.

У 2021 році захворіли 7 медичних працівників.

7 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. Усі випадки – не пов’язані з виробництвом. 

            За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико - санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілий на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу.

             У 2021 році захворіли  3 медичних працівників.

3 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. Усі випадки – не пов’язані з виробництвом.

За інформацією Голопристанської центральної лікарні з початку пандемії зареєстровано 8 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Голопристанська районна лікарня», з них: 7 лікарів та 1 середній медичний персонал.

У 2021 році захворіли 2 медичних працівника.

7 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків,   1 – помер. По 3 випадкам складено акт Н-1/П гострого професійного захворювання (отруєння) на медичних  працівників відділення анестезіології та інтенсивної терапії: 2 лікаря, які займались лікуванням хворих   на   COVID-19 та 1 медична сестра;

По всім випадкам завершені розслідування по професійному захворюванню, матеріали розслідування передані в Держпрацю та Фонд соціального страхування.

            За даними «Каланчацького центру первинної медико-санітарної допомоги» з початку  пандемії зареєстровано 5 медичних працівників, що захворіли на COVID-19, з них: 3 лікаря,  1  середній медичний персонал та 1 молодший медичний персонал.

Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків.

У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
 – ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
 – носіть захисну маску в громадських місцях;
 – уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

                     Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора