Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ні насильству!

Дата: 25.11.2021 16:19
Кількість переглядів: 318

Фото без опису    Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основна мета цієї акції - привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства, а також забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

  Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості  теж підтримує цей загальнонаціональний захід.

   В рамках співпраці з соціальними партнерами та з нагоди проведення Всеукраїнської акції фахівці Філії на цьому тижні взяли участь  в zoom-конференції «Насильство у родині – негідний приклад для дитини». Захід організований фахівцями із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг. Спікери заходу: практичний психолог Скадовського ліцею № 3 – Олена Лісниченко, представник БО «100% життя» та ГО «Україна без тортур» - Валерій Грець. У он-лайн зустрічі також прийняли участь представники закладів освіти, Служби у справах дітей, прийомні батьки, батьки-вихователі та опікуни.

                                  Фото без опису

    Учасники онлайн-заходу обговорили питання насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми. «Ні насильству!» - ми кажемо не тільки в рамках акції «16 днів проти насильства», це питання потребує постійної уваги громади. Лише в командній роботі зі спеціалістами, через партнерські стосунки у відкритій системі спілкування, можливо досягти ефективних результатів роботи в сім’ях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора