Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Взаємодіємо із соціальними партнерами

Дата: 25.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 320

Фото без опису   У житті кожна людина особисто обирає свій шлях, та часом виникають різні обставини, в яких вона не завжди може прийняти вірне рішення.

   Не завжди вдається йти у правильному напрямку, не роблячи хибних кроків чи вчинків, які призводять до кримінальної відповідальності . І, як не прикро, але людина,  потрапляє на облік до кримінально-виконавчої інспекції.

        25 листопада 2021 року з метою запобігання та зниження рівня злочинності серед осіб, які перебувають на обліку у Скадовському районному відділі  № 1 Державної установи  “Центр пробації”  у Херсонській області було проведено захід, який пройшов під гаслом «Легальне працевлаштування – шлях до виправлення».

      Метою заходу, було інформування засуджених про основні напрями соціальної політики держави в сфері працевлаштування.

      Провідний спеціаліст відділу наданян соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  Сайко Дмитро Іванович розповів присутнім про соціальні послуги, які надає центр зайнятості, зокрема щодо сприяння у працевлаштуванні та професійному навчанні. Значну увагу спеціаліст Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  приділив наявним у Скадовському районі вакансіям та  постановки на облік із застосуванням Єдиного порталу державних послуг «Дія», можливості отримання  інформаційних чи консультаційних послуг, пов’язаних з працевлаштуванням, а також розповів про техніку самостійного пошуку роботи.

           Проведення таких заходів із засудженими підвищує вірогідність здобуття ними потрібної професії, працевлаштування, сприяє становленню на шлях виправлення та створенню умов для розвитку соціально корисних якостей. Тому такі заходи у формі консультаційних бесід фахівцями служби зайнятості проводитимуться й надалі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора