Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка вакцинації – справа загальнонаціональна

Дата: 24.11.2021 15:54
Кількість переглядів: 300

Фото без опису  Наприкінці  жовтня у Києві відбувся Національний форум «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

  Основна мета цього заходу – підтримати впровадження вакцинації від COVID-19 у пріоритетних групах, як-от літні люди та медичні працівники. Про це говорили фахівці Міністерства охорони здоров’я України, Національної технічної консультативної групи з імунопрофілактики, Державного експертного центру МОЗ України, технічні фахівці Всесвітньої організації охорони здоров’я, керівники регіонів, провідні лікарі та досвідчені громадські активісти. Відбулося  обговорення найкращих практик,  які мають допомогти масово  вакцинувати пріоритетні групи високого ризику захворювання на COVID-19.

Форум проведений у співпраці з Громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Європейського Союзу. «Коаліція за вакцинацію» - це унікальне широке об'єднання організацій, які готові діяти заради спільної мети - забезпечення загальної доступності імунізації. Наразі Коаліція налічує 64 постійних членів та відкрита до розширення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора