Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хвала рукам, що плекають землю!

Дата: 22.11.2021 10:10
Кількість переглядів: 308

Фото без опису Осінньої пори, коли закінчується цілоденна праця на ланах, і рясне збіжжя наповнює комори, добрі господарі вітають один одного з вагомим здобутком, щедрим урожаєм.

  День працівника сільського господарства – це офіційна назва професійного свята сільгоспвиробників у сучасній Україні. Однак, безперечно, воно має одвічну традицію, бо наш народ шанував хліборобську працю з діда-прадіда.

Сьогодні намір пов’язати свою долю з сільським господарством означає готовність до викликів сучасної економіки, потребу дбати не лише про високі врожаї, а й про ринки збуту, організацію переробки продукції, розширення асортименту посівних культур, активне впровадження нових, прогресивних технологій землеробства. Земля стає об’єктом власності. Такі зміни спонукають особливо відповідально, виважено визначати напрямок господарювання, вдумливо впроваджувати стратегію та перспективу розвитку сільськогосподарського виробництва.

Ці завдання цілком по плечу нашим фермерам, менеджерам сільськогосподарських підприємств, що очолюють потужний загін працьовитих трудівників району, які невтомно плекають землю. Усім, хто причетний до нелегкої і почесної хліборобської праці – наша подяка, повага і шана! Спасибі вам за труд, за хліб на столі! Хай ваша доля завше буде світлою, а нива – щедрою!

З повагою, голова Скадовської районної державної адміністрації     Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора