Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фітосанітарний та ветеринарний моніторинг в Скадовському районі

Дата: 17.11.2021 15:50
Кількість переглядів: 335

Фото без опису   В Скадовському районі спеціалістами Управління фітосанітарної безпеки продовжується моніторинг посівів озимих культур з метою виявлення  фактів порушення  вимог  чинного законодавства  при застосуванні  засобів боротьби  з мишоподібними гризунами та встановлення  площ  заселених цим шкідником.

  В листопаді 2021 року проведено моніторинг площ (806 га.), в тому числі разом з фахівцями  Скадовської  районної державної  лікарні ветеринарної медицини. Встановлено, що птиця яка знаходиться   на посівах підконтрольної території  клінічно здорова, загиблих представників фауни та отруйних принад  на поверхні грунту  не виявлено. При зустрічі з керівниками господарств усіх форм власності  спеціалістами Управління фітосанітарної безпеки проводиться  роз’яснювальна робота з наданням рекомендацій  по застосуванню  родентицидів  в боротьбі з мишоподібними гризунами.

                                   Фото без опису

Також триває роз'яснювальна робота фахівцями  Скадовської  районної державної  лікарні ветеринарної медицини серед населення приватного сектору підконтрольної території Скадовського району щодо недопущення розповсюдження грипу птиці. Проводиться  щоденний клінічний огляд птиці на мисливських угіддях Скадовського району.

Робота в районі в цьому напрямку буде продовжуватись і надалі.

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора