Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жінки здатні багато на що…

Дата: 16.11.2021 13:21
Кількість переглядів: 407

Фото без опису  Попри декларовану орієнтацію України на гендерну рівність, сфери діяльності українських підприємств досі можна поділити на умовно «чоловічі» та умовно «жіночі». Зазначаємо, що незалежно від статі, люди можуть однаково якісно виконувати одну й ту ж саму роботу. Про це наша історія….

 У вересні до сектору рекрутингу Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості з метою пошуку роботи звернулась Панкратьєва Олена Павлівна. Жінка має професійно-технічну освіту за професією оператор котельні на твердому, рідкому та газоподібному паливі.

Фахівець-рекрутер Світлана Власенко запропонувала жінці декілька вакансій, в тому числі перспективну вакансію оператора котельні в одному з навчальних закладів міста.

Пані Олена зацікавилась пропозицією та відвідала ліцей. Її кандидатура  цілком влаштовувала роботодавця, але для працевлаштування необхідно було пройти навчання щодо підвищення кваліфікації.

                                        Фото без опису

       Не перебуваючи на обліку в центрі зайнятості в якості безробітної, пані Олена за власний кошт проходить у жовтні місяці зазначене навчання. І вже з четвертого листопада Олена Панкратьєва прийнята на роботу оператором котельні до опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради.

Вкотре співпраця з рекрутерами допомогла людині працевлаштуватися.

Сподіваємось, що нова робота буде приносити жінці лише задоволення та щиро бажаємо пані Олені впевненості в собі, здоров’я, щастя та натхнення!

Нагадуємо: якщо ви в пошуках роботи – тоді вам до нас! Сектор рекрутингу  Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  - до ваших послуг!

Телефонуйте: (05537) 5-00-68 та (095) 9295854, або знаходьте нас у Facebook –

https://www.facebook.com/rekrutingskadovsk; https://www.facebook.com/profile.php?id=100026675616208


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора