Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація трудових відносин – шлях до цивілізованого суспільства  

Дата: 05.11.2021 13:45
Кількість переглядів: 299

Фото без опису   05 листопада 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат за участю представників Скадовської районної державної адміністрації, Скадовської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Скадовського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області проведено черговий рейд в ході якого здійснено обстеження 28 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність на території міста Скадовська, у тому числі 4 юридичні особи в яких працювало 8 найманих працівників, 24 фізичні особи-підприємця, які використовували працю 11 осіб. 

     Найманих працівників без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства не виявлено.

В ході рейду податківці інформували бізнесменів про недопущення використання незадекларованої праці, нелегальної підприємницької діяльності та виплати зарплати «в конверті». Представники державних органів вкотре наголошували на перевагах офіційної праці та закликали працювати чесно, з дотриманням відповідних норм чинного законодавства.  

Окрім цього, посадовці провели з підприємцями роз’яснювальну роботу щодо застосування положень Податкового кодексу України у зв’язку з запровадженням одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.    У податковій інспекції наголошують на безумовному дотриманні трудового законодавства як з боку роботодавців, так і з боку працівників. Суспільство має усвідомити, що офіційне працевлаштування є гарантією соціального захисту працівників та основою стабільного майбутнього.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора