Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Більше конкретних справ

Дата: 03.11.2021 18:31
Кількість переглядів: 298

Фото без опису  2 листопада із робочим візитом у Скадовському районі перебував голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута.

     Очільник області разом із головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленком, заступником голови ОДА Павлом Куликом та головою   Скадовської районної державної адміністрації Михайлом Павлішем , оглянувши умови роботи сервісної та режимної зон на КПВВ «Каланчак» , вирішили назрілі проблемні питання щодо зручності в отриманні якісних адміністративних послуг.

     У форматі прямого діалогу із представниками різних гілок влади було проведено ряд конструктивних зустрічей. Зокрема,  із представниками активу місцевих громад у Каланчаку окреслено шляхи розкриття економічного потенціалу Херсонщини, обговорено першочергові проекти, націлені на покращення життя в територіальних громадах. Предметна розмова щодо існуючих проблем розвитку в умовах децентралізації відбулася із представниками Чулаківської, Бехтерської та Голопристанської громад.

         Під час розширеної зустрічі в актовій залі Скадовської районної державної адміністрації із представниками  місцевого самоврядування та громадськості основну увагу було зосереджено на виконанні завдань із розвитку курортного потенціалу та переробних галузей сільського господарства. Найбільший потенціал південного узбережжя України зосереджено саме в Скадовському районі, а тому він має стати своєрідним «магнітом» для туристів, наповнивши при цьому бюджети місцевих громад та покращивши добробут мешканців.

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора