Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працевлаштування до медичного закладу

Дата: 29.10.2021 13:12
Кількість переглядів: 324

Фото без опису На початку жовтня до сектору рекрутингу Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості звернувся Артем Бурейко, який нещодавно звільнився з попереднього місця роботи та сподівався якнайскоріше знайти нову роботу.

Чоловік має вищу економічну освіту та стаж роботи в державних установах.

Фахівці-рекрутери запропонували йому наявну на той час вакансію фахівця з публічних закупівель в опорному закладі «Академічний ліцей» Скадовської міської ради. На жаль, в цьому випадку роботодавець зупинився на іншій кандидатурі.

Але у житті все відбувається в потрібний час. За збігом обставин через лічені дні до сектору рекрутингу звернувся фахівець кадрової служби одного з медичних закладів міста за допомогою у підборі кандидата на посаду фахівця з публічних закупівель. Рекрутер надав контакти Артема, якого незабаром запросили на співбесіду з роботодавцем.

З 18 жовтня пана Артема прийнято на посаду фахівця з публічних закупівель до Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської міської ради.

Й знову співпраця з рекрутерами дозволила черговому клієнту служби зайнятості швидко знайти нову роботу.

Побажаємо пану Артему професійних успіхів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора