Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Курортне місто - без коронавірусу

Дата: 28.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 301

Фото без опису  У лікарні курортного міста Моршин Львівської області сьогодні немає жодного пацієнта з коронавірусом. 22 хворих на ковід, з них 8 - вакциновані лікуються амбулаторно, оскільки їх стан легкий або середній.

  Мер міста Руслан Ільницький впевнений - це все завдяки масовій вакцинації, запущеній в місті ще в квітні 2021-го. На сьогодні щеплення від коронавірусу отримали вже 75% жителів міста. А рік тому, до початку вакцинації, ситуація була значно гіршою. В лікарні були пацієнти на ШВЛ, п'ять осіб померло від ускладнень.

Завдяки кампанії з вакцинації, в місті покращилися економічні показники. Адже курорт Моршин живе переважно за рахунок туристів. У цьому сезоні відпочиваючих стало більше в порівнянні з торішнім.

Зазначимо також, що 23 вересня 85% шкіл Львівської області перейшли на дистанційку. Єдині два міста на Львівщині, де дотримуючись карантинних обмежень "жовтої" зони, навчальні заклади працюють - це Моршин та Трускавець.

Тим часом статистика коронавірусу в Україні виглядає загрозливо. Кілька днів поспіль в країні близько 20 тисяч нових випадків захворювання щодня, а на 26 жовтня побитий рекорд по смертності - за добу померло 734 пацієнти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора