Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи.

Дата: 28.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 321

Фото без опису   Продовжується надання онлайн-послуг фахівцями Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.

 Так, 28 жовтня поточного року для безробітних осіб, які  перебувають на обліку в філії проведено вебінар «Підготовка резюме».

Яким би чином ви не шукали роботу – через знайомих, за допомогою газет або Інтернету, настане момент, коли вас попросять показати (або надіслати) своє резюме. Сьогодні для всіх очевидно, що без грамотно складеного резюме пошук роботи буде менш результативним. 

Учасники вебінару ознайомлені з основними вимогами написання резюме, його видами та структурою, використанням резюме у процесі пошуку роботи, коригуванням резюме під конкретну вакансію тощо.

Крім того, присутні отримали практичні поради, які допоможуть у написанні ефективного резюме, а саме:

  • єдина можливість зацікавити роботодавця своїм резюме – це перші 2 хвилини, якщо за цей час роботодавець не зацікавився – резюме не спрацювало.

  • інформацію для резюме вибирати виходячи з його цілей, тобто в резюме треба включати опис тих аспектів, які мають пряме відношення до тієї вакансії, на яку ви претендуєте. Пам’ятайте, роботодавець може рекламувати не одне робоче місце, а декілька.

  • вдало складене резюме – це підстава для запрошення на співбесіду.

Усі учасники заходу на свою електрону пошту отримали роздаткові матеріали з рекомендаціями щодо створення резюме. Сподіваємося, що знання і практичні навики здобуті під час семінару допоможуть кожному його учаснику знайти бажану роботу в найкоротші терміни!

                                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора