Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працевлаштування до відділу освіти

Дата: 22.10.2021 07:40
Кількість переглядів: 318

  Ще в минулому році на обліку у Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості перебувала Цаларунга Олена Іванівна, яка переїхала до Скадовська на постійне проживання та активно шукала роботу. З цією метою вона зверталася й до сектору рекрутингу Філії.

 Пані Олена має педагогічну освіту і сподівалась знайти роботу за фахом. Але запропоновані на той час вакансії або не влаштовували жінку, або вона не відповідала вимогам роботодавців. Через деякий час Олена Іванівна знялась з обліку у центрі зайнятості та продовжувала самостійно шукати роботу.

Вже у вересні цього року вона вдруге звертається до рекрутерів, які пропонують їй одразу декілька вакансій відповідного напрямку – комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг», загальноосвітні заклади міста та відділ освіти Скадовської райдержадміністрації.

Олену Іванівну зацікавили одразу дві вакансії – у центрі надання соціальних послуг та відділі освіти. Вона вдало проходить співбесіду в комунальному закладі та конкурс у відділі освіти. Таким чином, вона може бути працевлаштована на будь якому місці. Але повинна обирати. Відповідно до досвіду та напряму роботи жінка зупиняє свій вибір на вакансії спеціаліста відділу освіти Скадовської райдержадміністрації, до якого і працевлаштовується у жовтні цього року.

Таким чином, співпраця з рекрутерами дозволила пані Олені працевлаштуватися на бажану посаду.

Побажаємо їй здоров’я, щастя та професійних успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора